BLACK BEAN BROWNIE

Doba přípravy: 40 minut Počet porcí: 5 porce

Ingredience

  • 1,5 hrnku tmavých fazolí (můžete použít z konzervy)
  • 3 lžíce kvalitního kakao prášku
  • 3 lžičky kokosového oleje
  • 1 lžička bezfosfátového prášku do pečení
  • sladilo dle chuti – já používám buď hrst datlí/rozinek, dvě lžíce agáve/kokosového nektaru
  • dvě vejce – na jedno vejce potřebujete lžičku chia semínek nabobtnaných v 3 lžičkách vody

 

Veškeré jídlo se snažím připravovat z těch nejlepších surovin. To znamená kvalitní a pro tělo prospěsné. Stal se ze mě odborník na sladkosti. Toto brownie je výborné a naprosto bez „výčitek“.

Postup:

  1. Mixujte do krémové konzistence.
  2. Nalijte do pečící formy. Ozdobte podle chuti nasekanými ořechy, kousky čokolády, nebo kakaovými boby.
  3. Pečte na 170 stupňů asi 30 minut.

Brownie chutná skvěle jak teplé, tak druhý den vychlazené. Ale nezaručuji, že zbyde. U nás se po něm jen zapráší a to brácha není vegan.

Talíř  s liškou na které je brownie je z dílny designerské spolupráce Ema Mamisu. Tyto ženy tvoří krásný a nápaditý český porcelán. Lovící lišku namalovala ilustrátorka Markéta Jinochová s uměleckým jménem By Myyna. Určitě se podívejte na tvorbu těchto autorek a podpořte je koupí nádherných produktů.

Zanechte mi komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zkuste taky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek