Veškeré jídlo se snažím připravovat z těch nejlepších surovin. To znamená kvalitní a pro tělo prospěsné. Stal se ze mě odborník na sladkosti. Toto brownie je výborné a naprosto bez „výčitek“.
Postup:
- Mixujte do krémové konzistence.
- Nalijte do pečící formy. Ozdobte podle chuti nasekanými ořechy, kousky čokolády, nebo kakaovými boby.
- Pečte na 170 stupňů asi 30 minut.
Brownie chutná skvěle jak teplé, tak druhý den vychlazené. Ale nezaručuji, že zbyde. U nás se po něm jen zapráší a to brácha není vegan.
Talíř s liškou na které je brownie je z dílny designerské spolupráce Ema Mamisu. Tyto ženy tvoří krásný a nápaditý český porcelán. Lovící lišku namalovala ilustrátorka Markéta Jinochová s uměleckým jménem By Myyna. Určitě se podívejte na tvorbu těchto autorek a podpořte je koupí nádherných produktů.